Segona ruta de la segona fase de visites ELFOCAT de l'equip Entrearbres

Continuem amb les visites d'ELFOCAT i Entrearbres.

Amb l'equip ens hem dividit per la meravellosa zona dels Pirineus, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, Baixa Cerdanya i Alt Urgell.


Per continuar visitant els diferents Ajuntaments, i realitzar una diagnosi completa de l'estat de la gestió de les forests de les entitats locals catalanes membres d'ELFOCAT.


Per identificar i analitzar els patiments i les necessitats particulars de cadascun. Amb aquesta informació es definiran objectius i línies d'actuació cap a un futur amb una gestió sostenible dels usos i recursos disponibles.


Us deixem un grupet de fotografies de les diferents trobades, plenes d'anècdotes, propostes, opinions i ganes de continuar millorant tant individualment com grupalment.


Si la naturalesa ens importa, tots junts hem d'actuar per ajudar-la.


Ens hem adonat de què molts Ajuntaments se senten "David contra Goliath". Però que l'esperit de voler millorar, de voler créixer com a comunitat, com a municipi i com a amants de la natura, està dins seu. Tenen ganes de canvis, molts d'ells tenen patiments, mals de cap, però segueixen dia a dia gestionant, ordenant i fent les tasques pròpies de l'Ajuntament, però cap d'ells s'oblida de les Forests.


"La veritable motivació prové de treballar en coses que ens importen"- Sheryl Sandberg


 

Entrearbres