Taula Rodona Reptes de Futur 14-11-2023

Experiències de Professionals en l'Enginyeria Agrònomica i Forestal

Coincidint amb el 50è aniversari de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV), de la Universitat de Lleida (Udl), se celebrarà la Taula Rodona “REPTES DE FUTUR I EXPERIÈNCIES DE PROFESSIONALS EN L'ENGINYERIA AGRONÒMICA I FORESTAL”. 

Es parlarà sobre com fer front als escenaris futurs relacionats amb els sectors agrari i forestal, que actualment es troben davant el repte d'aconseguir, una producció i una gestió sostenibles, per fer front als escenaris de canvi climàtic, escassetat de recursos, degradació del medi ambient, pèrdua de biodiversitat, entre d'altres que esmentarem durant el transcurs d'aquesta.

Gràcies a la perspectiva dels tres titulats de l'ETSEAFIV en enginyeria agronòmica i forestal que participaran en la taula i que en l’actualitat, treballen en empreses de producció i de serveis a peu del territori. Coneixerem la seva visió sobre el futur d’aquests sectors i quines són les actuacions que estan implementant en cada cas, per tendir cap a una transició verda i una digitalització en la producció i gestió agrària i forestal.

Preneu nota pel pròxim 14 de novembre de 2023 a les 18:00 h, pels que voleu assistir presencialment es celebrarà la a l'aula Magna IEI, en tot cas també podeu assistir a distància a través de streaming a www.iei.cat.


·Cristina Montserrat, enginyera de forests, degana del Col·legi d'Enginyeria de Forest de Catalunya, directora d'Entrearbres.
·Joan Esteve, enginyer agrònom, director del Celler Raimat.
·Francesc Ferrer, enginyer agrònom, CEO de LabFerrer.
Moderat per:
·Immaculada Recasens, catedràtica jubilada, Universitat de Lleida.

·Jordi Graell, director Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i Forestal i de Veterinària, Universitat de Lleida.


Link a Instagram


 

Entrearbres