Entrevista a Cristina

Al Podcast INUSUALES

Ja està disponible el nou episodi d’”Inusuales”. La nostra directora Cristina va ser convidada al programa i en 30 minuts ens ha transmés la seva alegria, el seu esperit i les seves vivències com la persona al capdavant d’Entrearbres.

Cristina és una líder inspiradora, que ha aconseguit crear un ambient de treball exemplar a la seva empresa. En aquest episodi, ella compartirà amb nosaltres els seus coneixements i experiències.

Hi trobareu vivències sobre la importància del treball en equip, de tenir membres ben formats i que visquin i transmetin l’esperit propi del lloc de treball. Ens explicarà com la col·laboració entre companys pot impulsar el creixement i l’èxit d’una empresa. A més ella “Of the record” sempre ens destaca el respecte i la confiança mútua, ingredients essencials per assolir un equip fort i unit.

No ens podem oblidar d’esmentar l’ètica d’empresa, un aspecte fonamental per generar un ambient laboral sa i positiu.

Abordarà el tema del bon lideratge. Ens parlarà sobre les seves pròpies experiències com a líder i ens revelarà les qualitats que considera fonamentals per liderar amb èxit, ens farà veure que amb un somriure tot es pot aconseguir i també la virtut de l’aprenentatge tant en els bons com en els mals moments.

Finalment, Cristina ens compartirà el seu enfocament per fer front a obstacles i com transformar-los en oportunitats de creixement.

Ja podeu escoltar-lo sencer a les diferents aplicacions de Podcast o al web club.inusual.com on trobareu la versió en vídeo d’aquest.


 


 

Entrearbres