Ens escullen per representar la Facultat d'Enginyers de Forests de l'ETSEA a l'iGenium.

L'Enginyering Meeting Point, iGenium, és el punt de trobada anual de totes les associacions d'enginyeria, que dona a conèixer el projectes més rellevants.

Organitzat per l'INEC i amb l'energia com estratègia de creixement, l'iGenium és l'àmbit on professionals dels diferents col·legis i estudiants universitaris reflexionen al voltant de casos d'aplicacions pràctiques de l'enginyeria.


En aquest certamen, celebrat al Palau Robert, el projecte de final de carrera de l'avui directora d'Entrearbres, va ser el seleccionat de la seva promoció per representar la facultat d'Enginyers de Forest de l'ETSEA, (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària).


El seu treball, “Projecte integral d'aprofitament de biomassa de la Torre de Claramunt”, va ser presentat per ella mateixa en una ponència que va comptar amb la participació de l'alcalde de la localitat on s'ha d'executar el projecte, Jaume Riba Bayo, i l'assistència del conseller en funcions d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.


Presentació en Vídeo. Avantprojecte d'instal·lació d'una caldera de biomassa forestal en el CEIP Torrescasana i la proposta de gestió dels boscos, logística i subministrament de l'estella al municipi de la Torre de Claramunt (Anoia).

Igenium