Treballa amb nosaltres

Ens apassiona la nostra feina, estem creixent i potser vols unir-te al nostre equip.

Experiència
Fa més de 6 anys que executem i dirigim projectes per administracions i el sector privat, recuperant, preservant, transformant i optimitzant el medi.
Estimem la natura i treballem per aportar amb la professionalitat de l’enginyeria forestal les solucions, equilibri i rendiment òptims que necessiten els nostres clients.

Innovació
Ens mantenim en constant recerca, aplicant les darreres investigacions i tecnologies del nostre sector però també de l’activitat i tendències dels mercats en general. Formació i vocació permanents que ens situen a l’avantguarda de la nostra professió.

On treballem
Quan estem a l’oficina ho fem a Can Marcet, als Hostalets de Piera però habitualment ens desplacem per Barcelona i Tarragona, a les comarques de l’Anoia, Alt i Baix Penedès, Baix Llobregat, Garraf, Vallès Occidental i Oriental. Per això us demanem carnet i vehicle propi.

Com treballem
La jornada de treball és mitja o sencera, dependrà del grau d’experiència, afavorint l’eficiència i aprofitant les sinergies interdepartamentals per poder gaudir després del nostre temps lliure.

Què fem
Realitzem direccions d’obra i coordinació de SSL en obres de treball forestal, sobretot en la prevenció d’incendis forestal, aprofitament de la fusta o en l’apertura i condicionament de camins forestals, camins secundaris en urbanitzacions, etc.
Elaborem documentació de treball tècnic com el document i plànols de delimitació per a la prevenció d’IF, amb la identificació de zones vulnerables en funció de si aquestes són urbanitzacions, nuclis urbans, edificacions aïllades o instal·lacions i delimitació de franges perimetrals al voltant de zones vulnerables.
Dissenyem projectes executius sobre treballs forestals per a la prevenció d’incendis, franges perimetrals, zones verdes, parcel·les urbanes no edificades.
Redactem estudis d’impacte ambiental sobre rompudes de terreny forestal per a la implantació de cultius, de permutes de camins, de restauració de masies, etc.
Realitzem PSGF, plans simples de gestió forestal i PTGMF, plans tècnics de gestió i millora forestal.
Elaborem cartografies i documentació per a la solució d’incongruències entre cadastre, registre i realitat, així com també els arxius GML.
Tramitem llicències d’activitats del sector agrícola-forestal.
Dissenyem projectes de millora agrícola mitjançant l’aportació de terres netes provinents d’obres de la construcció.
Acompanyem i assessorem el client a les administracions.

Treballa amb nosaltres
Estarem encantats de parlar amb tu. Tant si ets un expert com un novell, compta amb nosaltres.
Necessitem Enginyer/a Tècnic Forestal, Grau d’Enginyeria Forestal o Enginyer/a de Forests amb coneixements i pràctiques en SIG i direcció d’obra.
Si vols formar part d’Entrearbres, si us plau envia’ns el teu currículum adjuntant fotografia a hola@entrearbres.cat

Entrearbres.